Som en ny bil

Jeg har bestemt mig for, at jeg vil prøve at have en folie på min bil. Det vil sige, at jeg både skal finde ud af, hvor jeg køber folien og hvordan jeg får den monteret. Det er jo et ret stort projekt, så jeg besluttede hurtigt, at jeg nok hellere måtte få en professionel til at gøre det.

Efter lidt research fandt jeg ud af, at jeg skulle have fat i et skiltefirma. Det viste sig, at udover skilte, så var de også gode til folie, blandt andet den slags folie som man kan bruge til biler. Men de havde heldigvis stor viden om det, og hurtigt fik vi lavet en folie, som passede i farve og udtryk i forhold til hvad jeg kunne tænke mig. Derfra stod de for resten, jeg har fået folien monteret og jeg er rigtig godt tilfreds.

Det er nærmest som at få en ny bil, og den er monteret så professionelt at folk faktisk tror det er en ny bil. Man kan nærmest ikke se, at det er en monteret folie. Så det kan jeg kun anbefale til andre der ønsker det samme.