Pop de Corn

Skal der være fest, skal der være popcorn. Vi har vel alle været til fest hvor der har været serveret snacks. Men der er én snack, som bare er bedre end alle de andre.

Det er hverken grønsagsstænger, chips, saltstænger eller figenstænger. Det er selvfølgelig popcorn. Det er også klart den mest festlige af alle snacks, som den står der. Hvid og puffet op, og ligner noget som man ikke rigtig kender fra andre steder. Samtidig er den ekstra salt, det er jo som bekendt det vigtigste parameter for en party snack.

Mere salt, mere tørst og det bliver nærmest en spiral uden ende. Der findes selvfølgelig mange måder, at krydre sine popcorn. Nogen steder er det også populært at drysse dem med sukker. Men her i landet er den salte version dog den absolut mest populære. Hvis man vil skrue lidt ekstra op for charmen, kan man også overtrække dem med forskellige andre smage – sådan efter smag.

Man kan eksempelvis forestille sig, at man giver dem et drys med kakao eller måske lakrids? Man kan endda arrangere snack-sektionen til sin fest på en sådan måde, at folk kan drysse med lige det de har mest lyst til.

– Det kunne helt sikkert blive en succes til din fest!

414334_7017