..men hvad med underholdningen?

Jeg er i gang med at planlægge min 25 års fødselsdagsfest.

Jeg regner med at inviterer bredt, og derfor skal festen også gerne kunne rumme en hvis aldersspredning.

Jeg har efterhånden styr på, hvor festen skal afholdes, hvordan bordene skal være, menuen og alt den slags. Nu mangler jeg efterhånden bare, at få styr på festunderholdningen.

Jeg synes det er et must med underholdning til fest. På den ene måde, er det ret fint med et break undervejs, hvor folk lige kan koble af, og grine eller blive betaget af noget underholdning. Samtidig kan den rigtige underholdning, også blive samtaleemne for resten af festen.

Så hvis ikke folk har haft så meget at tale om før underholdningen, så har de det helt sikkert bagefter. Jeg har ledt længe efter noget passende underholdning, og jeg tror efterhånden jeg har fundet ud af hvem det skal være.

Umiddelbart tror jeg at det skal være komikmusik, jeg tror at det appellerer bredt, og samtidig er en blanding af komik og musik oftest en vinder.

– Nu er det bare at tælle dage, indtil den store dag..

1314244_61823601