Gør noget godt for dine besøgende?

Man lærer hele tiden noget nyt når man har en hjemmeside. Alt fra indhold, til teknik og videre til sikkerhed.

Det nyeste jeg har lært, er at man også skal have certifikater på sin hjemmeside. Jeg er faktisk stadig ikke helt klar over, om man selv skal sørge for sine certifikater, eller om man skal forvente at man har noget hosting, som holder styr på certifikaterne.
Men uanset set, så er jeg ihvertfald endt med et SSL-certifikat som et ekstra sikkerhedselement på en hjemmeside.

Det handler om, at man krypterer information der bliver sendt til hjemmesiden. På den måde, er det kun hjemmesiden der kan læse informationen. Skulle der var andre der lykkedes med at få fat i informationen er den ubrugelig, og dermed værdiløs. Det er sådan set ret smart. Derfor vil jeg da også anbefale andre, at de skal overveje at få et SSL certifikat også. Det er jeg sikker på, at de besøgende på jeres hjemmesider vil blive glade for.