Et skilt er et skilt

Det virker til, at det er blevet mere og mere populært at benytte byggepladsskilte. Det var ihvertfald mit klare indtryk, indtil jeg undersøgte tingene nærmere, og kunne konstatere at der faktisk var kommet lovgivning på området, så der er krav om at man opsætter et byggepladsskilt.

Der giver jo egentlig god mening, at man både kan identificere hvilket firma som arbejder på et projekt, men for virksomheden er det også en oplagt mulighed for, at skabe noget reklame og synlighed omkring det arbejde der udføres.
I forbindelse med opførelsen af et projekt, kan det også være en oplagt reklamesøjle i forhold til senere salg eller udleje. Så derfor kan det i min optik kun være i håndværkerens interesse, at få opsat så professionelt et skilt som muligt. På den måde, kan man vel som forbipasserende også kun tænke professionelt om det stykke arbejde den givne håndværker udfører.

Det ser ihvertfald ud til, at byggepladsskilte er kommet for at blive. Så jeg kan kun forestille mig, at vi ser flere og mere kreative udførelser.