En stor beslutning

Vi er efterhånden kommet til den tid på året, hvor vi nærmer os årets første deadline for ansøgninger til uddannelser. Derfor er der også mange mennesker der rundt omkring i landet, som skal til at beslutte sig for, hvilke uddannelser de vil søge ind på.

Jeg kan sagtens selv huske, hvor stor en beslutning jeg synes det var. Man er altid nervøs for, om man nu også vælger det rigtige. Men man er selvfølgelig også klar over, at man når man vælger noget til, også vælger noget fra. Den erfaring jeg har taget med mig er, at så længe man vælger noget som man virkelig har interesse for så skal man nok blive glad for sit tilvalg.
Jeg valgte selv at søge ind på serviceøkonom uddannelsen, hvor de efterfølgende års studier var rigtig spændene. Efter endt studie var det heller ikke særligt vanskeligt at finde et job.

Jeg kan selvfølgelig kun håbe, at andre får samme positive oplevelse som jeg selv.