En ny årstider venter

Vi er endelig kommet igennem vinteren, og har faktisk også taget godt hul på foråret. Ikke kun i kalenderen, men bestemt også i det vejr og klima som præger dagene. Heldigvis, for det har været længe ventet. Det her naturlige skift mellem sæsoner er altid længe ventet. På den måde passer det altid godt med, at her omkring påske oplever man dødsfaldet ved vinteren og efterfølgende en genopstanden, til en ny sæson hvor solen og varme igen finder sig til rette på vores breddegrader.

Måske derfor synes mange også, at foråret først for alvor er igang når vi kommer til påsken. Til den tid, skulle sne og frost gerne være overstået, og vi kan istedet glæde os til længere og lysere dage. Det er nok også derfor, at der traditionelt findes mange udendørs aktiviteter i påsken. Fordi man simpelthen nærmest bliver trukket ud i det gode vejr, efter en lang, kold, mørk vinter.

Jeg synes ihvertfald det er tiltrængt, og jeg vil også straks ud at nyde det gode vejr, så snart jeg har fået skrevet dette blogindlæg færdig.