En lille ny i maskinparken

Det er blevet tid til, at udvide maskinparken. Det er i det udendørskøkken, der er blevet plads til en lille ny. Der ved siden af grillen, er der nu også blevet plads til en røgeovn. Jeg har længe gået med ønsket om, at jeg gerne ville have en røgeovn.

Men jeg har ikke rigtig kunnet beslutte mig for, hvilken model jeg skulle vælge. Der findes jo nemlig mange forskellige typer, men i sidste ende faldt min beslutning på en gas røgeovn. Så vidt jeg har kunnet undersøge mig frem til, så skulle det være lettere at styre temperaturen i en gas røgeovn i forhold til en traditionelt fyret røgeovn Jeg forestiller mig, at det må være en fordel når man er nybegynder med røgning. Så kan man i hvert fald styre temperaturen så nogenlunde, og så kan man i stedet bruge sin energi på at justere på andre parametre.

Tiden må vise om det bliver en succes. Det er jeg nu ret sikker på at det gør. Måske der kommer flere blogindlæg om min nye røgeovn i fremtiden.

1192556_55261870