den perfekte gave

Jeg står og skal bruge en gave til en rund fødselsdag her til efteråret. – Men hvad giver man til fødselaren som har alt?

Efter lang tid søgen, er jeg kommet frem til, at det ikke rigtig kan betale sig, at give vedkommende flere ’ting’. Altså, vi kender det vel alle sammen, at man ejer så mange ting, som man alligevel får brugt for sjældent. Som tiden går, bliver det bare til flere og flere. Derfor kom jeg nærmere i retning af, at jeg kunne give en oplevelse i stedet.

Men så kom det næste problem, jeg er ikke helt klar over, hvilken smag modtageren af gaven har. Hvilken slags musik, vedkommende kan lide. Eller om det overhovedet skal være musik, måske er teater bedre? Jeg har derfor besluttet, at jeg vil give et weekendophold i Jylland. Nærmere bestemt bliver det et weekendophold i Esbjerg.

Årsagen til at det netop er blevet i Esbjerg er, at hotellet ligger centralt i forhold til både musikhus og spillesteder. Hvis fødselaren så ønsker at opleve en af delene i byen, så kan jeg i hvert fald bidrage med en overnatning i forbindelse med dette.

Jeg håber gaven bliver en succes, og om ikke andet, så kan de fleste vel godt lide at komme lidt hjemmefra på hotel en gang imellem.

210704_2840