Året der gik

Selvom vi efterhånden er et par uger inde i 2014, så er det vel aldrig helt for sent, at tænke lidt tilbage på året der gik.

For mig var en af de største oplevelser sidste år landsstævnet i Esbjerg. Det var en helt fantastisk oplevelse med så mange mennesker samlet om en fælles interesse, nemlig gymnastik. Den oplevelse jeg havde med landsstævnet var, at det var rigtig godt organiseret, og at Esbjerg var en god vært for arrangementet. Jeg er overbevist om, at det ikke er sidste gang, jeg vil besøge et større arrangement i havnebyen. For kort tid siden, opdagede jeg at der også i år, ville blive et større arrangement, som kunne være meget sjovt at besøge i byen.

Til sommer kommer der nemlig nogle skibe til byen, som en del af The Tall Ships Race. Jeg kan forestille mig, at det bliver et imponerende syn, og at der vil være mange besøgende imens festen står på i Esbjerg. Der venter gode oplevelser, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

844838_67906210